top of page
Gjestepass
Skimore_app_home-screen.jpg

For den raskeste tilgangen til bakkene anbefaller vi å kjøpe Gjestepass i appen!
Du kan enkelt laste den ned fra Google Play eller App Store nå.


Slik fungerer det:

  1. Last ned appen: Hent appen fra Google Play eller App Store og installer den.

  2. Kjøp Gjestepass: Gjestepasset kjøper du enkelt uten registrering i appen.

  3. Pick-up: Når gjestepasset er kjøpt henter du det enkelt i en av våre pick-up automater som er sentralt plassert i våre anlegg. 

google play.png

Kjøp Gjestepass enkelt i appen!

Medlemskap

Bli Medlem av Skimore
           -En Verden av Muligheter venter!

Ønsker du å få mest mulig ut av din Skimore-opplevelse? Da er det på tide å bli medlem av Skimore! Med Skimore-medlemskapet får du tilgang til en rekke eksklusive fordeler og muligheter som vil gjøre din tid hos oss enda mer minneverdig.

Hvordan blir du Skimore-medlem? Det er enkelt:

  1. Meld deg inn: Når du har appen installert, åpner du den og følger enkelt og greit instruksjonene for å melde deg inn som medlem. Du vil bli bedt om å oppgi noen grunnleggende opplysninger, og voilà – du er nå en del av Skimore-familien!

  2. Utforsk medlemsfordelene: Nå som du er medlem, er det på tide å dra nytte av fordelene. Du vil få tilgang til eksklusive rabatter i shoppene våre, skiverksted og skiskolene. Book klatretid, aking eller kjøp gjestepass til venner – alt fra den samme praktiske appen.

  3. Motta varsler om siste nytt: Med Skimore-appen, vil du også motta viktige varsler og oppdateringer. Hold deg oppdatert med pudder-varsler for de beste skiforholdene eller få vite om de nyeste tilbudene og salgene i våre butikker – alt i sanntid og rett i appen.

  4. Bruk telefonen som billett: Med appen kan du nå enkelt bruke telefonen som billett. La telefonen ligge i jakkelommen så registrerer våre billettsystemer deg, helt uten heiskort.

Så, hvorfor vente? Last ned appen, meld deg inn og bli en del av Skimore-familien nå. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en spennende sesong fylt med eventyr og glede!

Skimore_app_home-screen.jpg
google play.png
bottom of page